Casper Danielsson ny pressansvarig på Södra

Casper Danielsson ny pressansvarig på Södra

2021-01-14 0 av Mönsterås-Nytt
Södra har utsett Casper Danielsson till ny pressansvarig. Han ansvarar för Södras proaktiva, löpande och reaktiva pressarbete nationellt och internationellt.

Casper Danielsson har tidigare erfarenhet som journalist och kommunikationskonsult. Han har arbetat som nyhetschef och redaktör på tidningen Expressen, och har även varit reporter på Barometern-OT:s redaktion i Kalmar. Han kommer senast från en tjänst på en kommunikationsbyrå i Stockholm. 

– ”Som företag skapar Södra värde för våra medlemmar, kunder och medarbetare. Men vi skapar även värde för den breda allmänheten genom skogsnäringens positiva bidrag i klimatomställningen. Det är en allt viktigare dimension av vår kommunikation och här är Casper ett välkommet tillskott”, säger Maria Baldin, kommunikations- och hållbarhetsdirektör på Södra.

Casper tillträdde som pressansvarig den 1 januari.

– ”Skogen är en central del i att lösa klimatfrågan och Södra är väl rustade för att fortsätta leda vägen mot framtidens skogsbruk. Inte minst tack vare engagemanget och innovationskraften hos medlemmarna och inom koncernen. Detta är ett spännande uppdrag och jag ser fram emot att lyfta frågor som är angelägna”, säger han.

FOTO: SÖDRA